Byggentreprenad

Vår byggentreprenad har kompetensen och erfarenheten för att leda och klara av storskaliga byggprojekt. Vi utför krävande byggnadsvård och kvalificerade uppdrag under ibland mycket speciella förhållanden.

Vi bygger framtiden

Vi är lyckligt lottade som får ansvara för så många stora och spännande byggprojekt. Vi är med och skapar morgondagens boende och formar den gotländska framtiden. Våra 55 anställda medarbetare har en bred och djup kompetens som gör att vi kan ta oss an riktigt stora och svåra projekt. Vi planerar, projektleder och bygger helt nya bostadsområden, vi restaurerar och renoverar kulturbyggnader. Vi bygger till, bygger om, sanerar och är med och formar framtidens Gotland. Följ gärna vår spännande resa här på hemsidan och i sociala medier, där du får se vad vi har för oss på dagarna. Tack för förtroendet. Vi gör allt för att vara ditt förstaval av byggare på Gotland. 

Magnus Wallin

  Magnus Wallin

  Arbetschef Byggentreprenad

  Som arbetschef brinner jag för att optimera arbetsflöden och hålla tidsplaner samt att skapa en bra arbetsmiljö för mina medarbetare.Styrningen och arbetsfördelning helt enkelt.

  076-832 39 74

  Mejla Magnus

  Mattias Martin

   Mattias Martin

   Arbetsledare Byggentreprenad

   Jag är arbetsledare i vår byggentreprenad. Mitt fokus är att  och optimera produktionen och serva vårt manskap.

   072-517 38 86

   Mejla Mattias

   Bostadsområden

   Som byggentreprenör får vi planlägga och genomföra omfattande byggprojekt. Här krävs det djup kunskap, utvecklade samarbeten och god projektstyrning. Att vara med och bygga morgondagens bostadsområden och se hur samhället växer och formas är fascinerande. Ofta ställs vi inför komplicerade problem och stora utmaningar  – något vi gärna hanterar. Att bygga ett helt bostadsområde är ett hedersuppdrag. Vi berättar gärna mer om hur vi tar oss an sådana uppdrag. Hör av dig till oss idag.

   Se filmen om bygget av Malajen 10 (2:20 min)

   Share This

   Kontaka oss i Växjö

   Lämna namn & nummer så kontaktar vi dig

   Vi öppnar i Växjö!

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.